Missa inte vår kampanj som ger dig kostråd gratis

Känner du att det är dags att se över hälsan och ta nya tag med ett friskare (och längre) liv? Tack vare våra sponsorer och samarbetspartners har vi ett fantastiskt erbjudande 2019! Du kan när som helst under året få personliga tips om hälsa helt gratis!Du skickar din fråga till oss online genom att använda följande formulär:

Namn:

Email:

Meddelande:
Vi siktar på att kunna ge dig svar inom 48 timmar. Ibland går det till och med snabbare än så. En anledning till att vi kan ha denna bonus i form av gratis rådgivning är att vi använder oss av frågorna och svaren vi får in i vårt material på nätet, givetvis efter det att vi anonymiserat dem. Tveka inte utan hör av dig direkt om du vill ha denna bonus utan insättning som kanske kan bli ett viktigt steg mot ett lite hälsosammare liv 2019.Ingen fråga är för konstig utan vi lovar att ta oss an dem efter bästa förmåga.

Kostrådgivning kan vara kontroversiell och det är inte alltid som det råder konsensus kring vilka dieter och metoder som verkligen gör nytta. Dessutom kan det ju vara väldigt individuellt vad man behöver göra för förändringar. Många i branschen har en egen agenda när de ger råd. Vi är dock oberoende och har som målsättning att råden vi ger inom ramen för detta erbjudande (och givetvis även annars) ska vara grundade i den senaste forskningen inom bland annat näringslära 2019.